dinsdag 26 juni 2018

Zeeklassen: 26 juni namiddag

Het was al weer een fantastische middag. We hebben net een broodje smos gegeten. Ook een lekker drankje en we konden er weer tegenaan voor de namiddag. Daarna hebben we ons klaargemaakt. Onze zwembroek, badpak of bikini aangetrokken, maar eerst gingen we nog naar het museum. Na een rit met de step leerde we aan de hand van oefenboekjes de geschiedenis over Knokke- Heist kennen.

Amélie

We zijn met de step naar de zee gegaan en hebben gezwommen. Dan zijn we met de step terug naar onze slaapplaats gegaan. We kregen een rondleiding en daarna hebben we gezellig ons avondmaal gegeten, het was heel lekker.

Kaylee

Het was een hele leuke dag. We kregen een rondleiding, daarna zijn we naar het museum gegaan, met de step natuurlijk. We kregen daar leuke opdrachten. Toen gingen we naar het strand daar hebben we heerlijk gezwommen. We gingen daarna terug naar het hotel. Daar kregen we nog even een kleine uitleg en toen kreeg heel de klas eten. Na het eten ging iedereen douchen. Nu zijn we een sportquiz aan het maken. Straks gaan we naar de kamers praten we nog even, en dan gaan we slapen. Morgen gaan we een watersportdag doen super leuk ik heb er zin in!!!

Mientje

Het was erg gezellig. Tijdens de middag gingen we steppen naar een museum waar we in groepjes allerlei leuke opdrachten moesten doen. Het museum ging over boten van vroeger, we hebben dus toch iets bijgeleerd. Na het museum stepten we naar naar het strand. Het was moeilijk de steppen door het zand mee te nemen, maar het was ons toch gelukt. Na het zwemmen gingen we weer terug in ons hotel, waar ons avondeten opaten. Daarna hebben we lekker gedoucht en deden onze pyjama aan. Daarna deden we nog een sportquiz.   

Lindi













































































Geen opmerkingen:

Een reactie posten