woensdag 27 juni 2018

Zeeklassen dag 2: namiddag

We hebben in bootjes gevaren op planken gedreven. Het was vooral vermoeiend aan de armen want we moesten peddelen. Op 1 plank duwden we elkaar eraf en probeerden we te blijven staan. We hadden lol dus. Toen gingen we douchen en eten. 2 kommen spaghetti op! Ten slotte hebben we een wandeling rond het meer. Ik had beter een jas moeten pakken. Het was een mooie namiddag!

Rick

Het was super leuk. Eerst na ons ontbijt hebben we onze surfpakken aan gedaan. Man dat was moeilijk. Dan zijn we een plankje gaan halen en werden we door een kabel getrokken op water, hoe cool is dat? Vervolgens zijn we gaan eten en dan hebben we gevaren de kajakken en op een surfplank met twee en dan peddelen. Het is veel vermoeiender dan je zou denken. En we hebben een ijsje gegeten ,dan gedoucht en een wandeling gemaakt. Nu zijn we een film aan het kijken. HET IS HIER SUPER LEUK!!!!!!!!!!!!!

Lara 

Het was leuk, we hebben als middag eten een broodje gegeten en dan zijn we gaan kajakken. Na het kajakken hadden we een uurtje dat we vrij mochten spelen. Dan hebben we het avondeten gegeten het was spaghetti. Het was super lekker, daarna hebben we een wandeling rond het park gemaakt. En daarna hebben we een film gekeken. Spijtig dat we morgen al weg moeten :( 

Jani

We hebben een 4 uurtje gegeten en dat was een ijsje.

Als avondmaal aten we spaghetti.
Nadien zijn we nog even gaan wandelen.
Nu kijken we naar een leuke film.

Maxime





  


































































Geen opmerkingen:

Een reactie posten