woensdag 26 juni 2019

Zeeklassen: Dag 2 namiddag en avond

Nienke:

We hebben eerst een lekker broodje gegeten en dan hebben we naar de uitleg van Nick geluisterd en dan zijn we vertrokken naar het water geweest en hebben eerst op de subs gezwommen en dan op de kano’s en op het laatste hebben we op de grote boten gespeeld.

Otto:

We zijn eerst vertrokken met de trein we hadden wel super  veel vertraging dus we zijn wel een beetje later aangekomen daarna hebben we een broodje gegeten en hebben we een beetje gespeeld de volgende dag hebben we gewakeboard en daarna hebben we allemaal spelletjes gespeeld in het meer van het hotel en daarna hebben we een donut gegeten en dan hebben we kipburger met wortelpatatten  gegeten.

Nanou:

Ena de middag hebben we een broodje gegeten toen zijn we spelletjes gaan spelen met grote boten, subs en kajakken daarna zijn we nog even op onze kamer gaan chillen en toen zijn we gaan eten. Dan gingen we nar het skatepark en daarna zijn we gaan slapen.

Birthe:

Vandaag hebben we leuke waterspelletjes gespeeld bv: kanoën, sub en op de grote boot. Daarna hebben we ook nog leuke spelletjes gespeeld echt SUPER het is hier echt leuk.




















































Geen opmerkingen:

Een reactie posten