woensdag 26 juni 2019

Zeeklassen: dag 2 voormiddag


Laticia:

We zijn voor het slapen gaan in de douche geweest en om half 10 zijn we gaan slapen. De bedden lagen zalig en het ontbijt was ook lekker vooral de cornflakes. En dan zijn we gaan wake boarden maar nu zijn we een broodje aan het eten  en straks gaan we kanoën en tot slot gaan we straks nog waterspelletjes spelen.
Yuna:
Om half tien  zijn we gaan slapen en in de ochtend hebben we ontbeten. Daarnaar zijn we gaan wake boarden, het was super tof. Nu hebben we een lekker broodje gegeten en binnen een paar minuutjes gaan we bij vissen waterspelletjes spelen, hopelijk wordt het nog leuker .
Vienna:
We zijn opgestaan om half 8, toen hebben we onze kleren aan gedaan en dan hebben we ontbeten. Het was suuuuper lekker! Straks gaan we kajakken in het water dat wordt waarschijnlijk leuk net  zoals de vorige activiteiten. Daarnet zij we gaan wake boarden, dat was leuk buiten alle vissen die daar rond zwemmen.
Mirko:
Om 8:30 hebben we lekker ontbeten en daarna zijn we ons gaan om kleden om in het water te gaan. Toen kwamen ze ons uitleg geven over wat en hoe we het moesten doen en hij ging daarna ook nog helpen. We konden kiezen tussen: wake boarden, knee boarden of waterskiën. Daarna mochten we kiezen of we gingen veranderen of niet en dan hebben we lekker gaan eten.



































































Geen opmerkingen:

Een reactie posten